Jobba hos oss

Vi söker alltid efter nya kreativa och engagerade kollegor. På Kaminsky Arkitektur har vi en vision om att inspirera och hjälpa människor att leva mer hållbart. Vi vill rita byggnader som gör människor lyckliga och har ett minimalt ekologiskt fotavtryck.

Kaminsky Arkitektur består av 60 medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg. Tillsammans skapar vi hållbar arkitektur med en konstnärlig dimension. Kaminsky Arkitektur är en internationellt prisbelönt arkitektbyrå med utmärkelser vid exempelvis Green Dot Award, MIPIM Awards och World Architecture Festival.

Våra kontor

Kaminsky Arkitektur har kontor i Göteborg och Stockholm. Båda kontoren är designade med högsta fokus på en hälsosam arbetsmiljö och hållbarhet. Återanvända möbler kombineras med nytillskott designade i organiska material som kork och trä. Kontoret i Göteborg ligger i en Redarvilla från 1917 omgiven av en vacker trädgård, ett stenkast från Götaplatsen och konstmuseet. I Stockholm ligger kontoret på Skeppsbron i Gamla stan med utsikt över Saltsjön.

Göteborg
Läs mer

Stockholm
Läs mer

 • Handläggande Byggnadsingenjör till Göteborg eller Stockholm

  15 september

  Vi söker en byggnadsingenjör till Göteborg eller Stockholm.  Idag har vi en bred projektportfölj i olika skalor och skeden. Då vi inte är indelade i studios finns det möjlighet att arbeta i varierande projekt såsom; skolor, förskolor, bostadsprojekt, stadsutveckling, kontorsanpassningar, nybyggnation av kontor och specifika hållbarhetsprojekt inom bland annat återbruk. Som en del av Kaminsky arkitektur kommer du vara med och förverkliga vår vision om att formge byggnader som gör människor lyckliga och har ett minimalt ekologiskt fotavtryck.

  Läs mer
 • Spontanansökan

  Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss! Hittar du inget utannonserat jobb som passar dig är du varmt välkommen att lämna en spontanansökan.

  Läs mer