NYHETER|PROJEKT|INFO|KARRIÄR
Jobba hos oss
Vi söker alltid efter nya kreativa och engagerade kollegor. På Kaminsky Arkitektur har vi en vision om att inspirera och hjälpa människor att leva mer hållbart. Vi vill rita byggnader som gör människor lyckliga och har ett minimalt ekologiskt fotavtryck.
Kaminsky Arkitektur består av 50 medarbetare varav 15 arbetar på vårt kontor i Stockholm och 35 i på vårt kontor i Göteborg. Tillsammans skapar vi hållbar arkitektur med en konstnärlig dimension. Kaminsky Arkitektur är en internationellt prisbelönt arkitektbyrå med utmärkelser vid exempelvis Green Dot Award, MIPIM Awards och World Architecture Festival.
HANDLÄGGANDE ARKITEKT STOCKHOLM ELLER GÖTEBORG
29 October
Nu söker vi dig som tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor vill vara med och fortsätta vår utveckling. Vi arbetar tätt tillsammans och är övertygade om att delaktighet och samarbete inte bara skapar arbetsglädje, utan också fantastiska projekt. Idag har vi en bred projektportfölj i olika skalor och skeden och det finns möjlighet att arbeta i varierande projekt såsom; skolor, förskolor, bostadsprojekt, stadsutveckling, kontorsanpassningar, nybyggnation av kontor, markanvisningstävlingar och specifika hållbarhetsprojekt.
Läs mer
Spontanansökan
Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss! Hittar du inget utannonserat jobb som passar dig är du varmt välkommen att lämna en spontanansökan.
Läs mer