Söker ni nytt kontor i Stockholm efter sommaren?

16 juni 2023.

FASTIGHETEN
Huset har ett unikt läge vid Skeppsbron med utsikt över 
Saltsjön och Stockholms inlopp. Huset som är i jugendstil uppfördes 1910 av Carl Smitt. I trapphuset finns väggmålningar av Georg Pauli.

LOKALEN
Lokalen har ett mycket attraktivt läge i ett representativt 
hus, med ett vackert utsmyckat trapphus och en fin huvudentré. Via stora fönstrena i det öppna kontorslandskapet kan man följa årstidernas växlingar mot Strömkajen 
nedanför. Ljusa och moderna ytskick i såväl kontorsrum, konferensrum och pentry. Lokalen är funktionell och har en stor öppen yta som vetter mot Skeppsbron med en fantastisk utsikt mot Saltsjön och Stockholms inlopp.

PLANLÖSNING
Lokalen har två alternativa entréer, genomgående trägolv, textilmattor i mötesrum och modern standard med en bra takhöjd och synliga installationer i tak. Kontorsytan 
består av en öppen planlösning med tillhörande konferensrum och samtalsrum, med väggar av glaspartier som ger en ljus och öppen känsla.

Nytt och modernt pentry med plats för många sittplatser. 
Lokalen har ventilation och akustikdämpning. Längre in i lokalen finns ytterligare ett mötesrum. Här finns också två helkaklade toaletter med klinkergolv. Lokalen har en dedikerad yta där vi hyr ut fasta platser Övriga ytor delas mellan oss på Kaminsky och övriga hyresgäster.

KOMMUNIKATION
Gångavstånd till både Gamla Stans tunnelbana samt Slussen.

OM OSS
Kaminsky Arkitektur består av 50 medarbetare med kontor i stockholm och göteborg. Tillsammans skapar vi hållbar arkitektur med en konstnärlig dimension.
I Stockholmm är vi 17 medarbetare. Vi är erkända för vår starka positionering inom hållbarhetsfrågor, där vi är en aktiv röst i samtidsdebatten. Vi vill rita byggnader som gör människor lyckliga och har ett minimalt ekologiskt fotavtryck. I vår nya lokal hoppas vi kunna skapa ett sammanhang av kreativt utbyte och en härlig stämning med andra kollegor i branschen. Hör gärna av dig om du vill veta mer!

Mer info om lokalen, ekonomi och fastigheten finner ni här.

Tillbaka