Vi söker medverkande arkitekt till Göteborg eller Stockholm

25 mars 2021.

Vi har fått in många nya spännande projekt och har fler i antågande, så nu söker därför efter fler drivna och engagerade kollegor!

I rollen som arkitekt hos Kaminsky arkitektur kommer du att ha en viktig del i företagets framtida utveckling och vi ser gärna att du själv är med och påverkar rollen så att den tillvaratar just dina styrkor och önskemål. Idag har vi en bred projektportfölj i olika skalor och skeden. Då vi inte är indelade i studios finns det möjlighet att arbeta i varierande projekt såsom; skolor, förskolor, bostadsprojekt, stadsutveckling, kontorsanpassningar, nybyggnation av kontor, markanvisningstävlingar och specifika hållbarhetsprojekt inom bland annat återbruk. Som en del av Kaminsky arkitektur kommer du vara med och förverkliga vår vision om att formge byggnader som gör människor lyckliga och har ett minimalt ekologiskt fotavtryck.

Om oss

Kaminsky arkitektur är en prisbelönt arkitektbyrå med 36 anställda i Göteborg och Stockholm. Huvudkontoret (som blivit nominerat till Sveriges snyggaste kontor) ligger i en kulturmärkt redarvilla från 1917 i centrala Göteborg. I Stockholm sitter vi för närvarande i fina lokaler på Östermalm i kontorshotellet Alma. Vi arbetar tätt tillsammans och är övertygade om att delaktighet och samarbete, där allas unika kompetens och personlighet på riktigt kommer fram, inte bara skapar arbetsglädje, utan också fantastiska projekt.
Vi omfattas av kollektivavtal mellan Almega Tjänsteföretagen och Sveriges Arkitekter.

Om Dig

Vi söker Dig som brinner för hållbar och inspirerande arkitektur. Du motiveras av och har lätt för att skapa goda relationer och förstå våra kunders behov. Att aktivt bidra till att skapa en miljö där medarbetare växer, utvecklas och trivs ser du som en självklarhet. Har du en extraordinär gestaltningsförmåga och känner dig trygg i såväl tidiga som sena skeden är du säkert den vi söker! Projekteringsvana i BIM Revit är en fördel.

KONTAKT

För frågor tveka inte att kontakta HR – chef Ida Lenngerd + 46 735 – 31 11 17
Urvalet sker löpande så ansök så snart som möjligt, senast 16 april
Märk ansökan med ” medverkande arkitekt Göteborg” eller ” medverkande arkitekt Stockholm” och skicka CV och portfolio pdf <10Mb till work@kaminsky.se

Tillbaka