Med många nya spännande projekt söker vi nu en byggnadsingenjör till Stockholm eller Göteborg

9 februari 2021.

Byggnadsingenjör till Göteborg eller Stockholm

Om tjänsten
Vi söker en byggnadsingenjör till Göteborg eller Stockholm. Idag har vi en bred projektportfölj i olika skalor och skeden. Då vi inte är indelade i studios finns det möjlighet att arbeta i varierande projekt såsom; skolor, förskolor, bostadsprojekt, stadsutveckling, kontorsanpassningar, nybyggnation av kontor och specifika hållbarhetsprojekt inom bland annat återbruk. Som en del av Kaminsky arkitektur kommer du vara med och förverkliga vår vision om att formge byggnader som gör människor lyckliga och har ett minimalt ekologiskt fotavtryck.

Om oss
Kaminsky Arkitektur består av 35 medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg. Tillsammans skapar vi hållbar arkitektur med en konstnärlig dimension.
Kaminsky Arkitektur är en internationellt prisbelönt arkitektbyrå med utmärkelser vid exempelvis Green Dot Award, MIPIM Awards och World Architecture Festival. Vi har vunnit flera öppna internationella arkitekttävlingar såsom Strandbaden i Falsterbo, Kjøpmannsgata i Trondheim och Flensborgarhöfn i Reykjavik. Vi är erkända för vår starka positionering inom hållbarhetsfrågor, där vi är en aktiv röst i samtidsdebatten. Huvudkontoret (som blivit nominerat till Sveriges snyggaste kontor) ligger i en kulturmärkt redarvilla från 1917 i centrala Göteborg. I Stockholm sitter vi för närvarande i fina lokaler på Östermalm i kontorshotellet Alma. Vi arbetar tätt tillsammans och är övertygade om att delaktighet och samarbete, där allas unika kompetens och personlighet på riktigt kommer fram, inte bara skapar arbetsglädje, utan också fantastiska projekt.
Vi omfattas av kollektivavtal mellan Almega Tjänsteföretagen och Sveriges Arkitekter.

Om Dig
Vi söker Dig som brinner för hållbar och inspirerande arkitektur. Du trivs med att arbeta mot deadlines och är effektiv i ditt arbete. Med ett öppet och positivt förhållningssätt bidrar du till att skapa en bra arbetsmiljö där det är högt i tak och fokus på projektets, kontorets och individens utveckling. Vi tror att du behöver ha ett par års erfarenhet som byggnadsingenjör och tidigare ha projekterat bygghandlingar. Goda kunskaper i Revit och Auto CAD är ett krav.

Kontakt
För frågor tveka inte att kontakta HR – chef Ida Lenngerd + 46 735 – 31 11 17
Urvalet sker löpande så ansök så snart som möjligt, senast 20 februari.
Märk ansökan med ”Byggnadsingenjör Göteborg” eller ”Byggnadsingenjör Stockholm” och skicka CV och portfolio pdf <10Mb till work@kjellgrenkaminsky.se

Tillbaka