Erfaren Planarkitekt eller Arkitekt

8 juli 2021.

Vi har fått in många nya spännande projekt och har fler i antågande, så nu söker därför efter fler drivna och engagerade kollegor!

OM TJÄNSTEN

I rollen som planarkitekt/arkitekt hos Kaminsky arkitektur kommer du att ha en viktig del i företagets framtida utveckling och vi ser gärna att du själv är med och påverkar rollen så att den tillvaratar just dina styrkor och önskemål. Du arbetar som expert gällande planprocessen och är med och driver vår utveckling inom det. Det finns även möjlighet att arbeta med byggnadsarkitektur och parallellt utveckla sin kompetens här. Idag har vi en bred projektportfölj i olika skalor och skeden. I planprocessen arbetar vi med både tävlingar och direkta uppdrag genom kommuner och privata beställare. Det gäller både bostadsområden och områden med mer blandad bebyggelse, nybyggnation och utveckling av befintliga miljöer, ofta med hållbarhetsfokus. Vi har vunnit fler internationella stadsplaneringstävlingar bland annat Reykjavik och Trondheim.

Som en del av Kaminsky arkitektur kommer du vara med och förverkliga vår vision om att formge byggnader och områden som gör människor lyckliga och har ett minimalt ekologiskt fotavtryck.

OM OSS

Kaminsky arkitektur är en prisbelönt arkitektbyrå med 45 anställda i Göteborg och Stockholm. Huvudkontoret (som blivit nominerat till Sveriges snyggaste kontor) ligger i en kulturmärkt redarvilla från 1917 i centrala Göteborg. I Stockholm sitter vi för närvarande i fina lokaler på Östermalm i kontorshotellet Alma. Vi arbetar tätt tillsammans och är övertygade om att delaktighet och samarbete, där allas unika kompetens och personlighet på riktigt kommer fram, inte bara skapar arbetsglädje, utan också fantastiska projekt.

Vi omfattas av kollektivavtal mellan Almega Tjänsteföretagen och Sveriges Arkitekter.

OM DIG

Vi söker Dig som brinner för hållbar och inspirerande arkitektur. Du motiveras av och har lätt för att skapa goda relationer och bidra till en god stämning med högt i tak. Vi värdesätter eget driv och hög energinivå, kombinerat med en förmåga att reflektera och granska sina egna handlingar. Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med planprocesser, antingen ifrån kommun eller inom det privata näringslivet. Har du en extraordinär gestaltningsförmåga känner dig trygg i några av följande program; Auto CAD, Sketch up, Rhino, Revit och Adobe programmen, så är du säkert den vi söker!

SÖK JOBBET HÄR

KONTAKT

För frågor tveka inte att kontakta HR – chef Ida Malmgren + 46 735 – 31 11 17

Urvalet sker löpande så ansök så snart som möjligt, senast 30 juli 2021

Tillbaka