Arkitektpraktikant till Göteborg eller Stockholm

24 maj 2021.

Om oss

Kaminsky arkitektur är en prisbelönt arkitektbyrå med 42 anställda i Göteborg och Stockholm. Huvudkontoret (som blivit nominerat till Sveriges snyggaste kontor) ligger i en kulturmärkt redarvilla från 1917 i centrala Göteborg. I Stockholm sitter vi för närvarande i fina lokaler på Östermalm i kontorshotellet Alma. Vi arbetar tätt tillsammans och är övertygade om att delaktighet och samarbete, där allas unika kompetens och personlighet på riktigt kommer fram, inte bara skapar arbetsglädje, utan också fantastiska projekt.

Om tjänsten

I rollen som arkitekt praktikant hos Kaminsky arkitektur får du erfarenhet av olika typer av projekt och faser. Idag har vi en bred projektportfölj i olika skalor och skeden. Då vi inte är indelade i studios finns det möjlighet att arbeta i varierande projekt såsom; skolor, förskolor, bostadsprojekt, stadsutveckling, kontorsanpassningar, nybyggnation av kontor, markanvisningstävlingar och specifika hållbarhetsprojekt inom bland annat återbruk. Som en del av Kaminsky arkitektur kommer du vara med och förverkliga vår vision om att formge byggnader som gör människor lyckliga och har ett minimalt ekologiskt fotavtryck.

Vi omfattas av kollektivavtal mellan Almega Tjänsteföretagen och Sveriges Arkitekter.

Om Dig

Vi söker Dig som brinner för hållbar och inspirerande arkitektur. Du motiveras av och har lätt för att skapa goda relationer och bidra till en fantastisk stämning med högt i tak. VI värdesätter driv och hög energinivå, kombinerat med en förmåga att reflektera och granska sina egna handlingar. Har du en extraordinär gestaltningsförmåga och är riktigt duktig i några av följande program; Auto CAD, Sketch up, Rhino, Revit och Adobe programmen, så är du säkert den vi söker!

Kontakt

För frågor tveka inte att kontakta HR – chef Ida Lenngerd + 46 735 – 31 11 17

Urvalet sker löpande så ansök så snart som möjligt, senast 10 juni 2021

Märk ansökan med ” praktik Göteborg” eller ” praktik Stockholm” och skicka CV och portfolio pdf <10Mb till work@kaminsky.se

Tillbaka