Vi söker ansvarig arkitekt

2 oktober 2020.

Vi utökar vårt team i Stockholm och söker nu en ansvarig arkitekt.

Om tjänsten

I rollen som ansvarig arkitekt hos Kjellgren Kaminsky kommer du att ha en viktig del i företagets framtida utveckling och vi ser gärna att du själv är med och påverkar rollen så att den tillvaratar just dina styrkor och önskemål.  Att vårda och bearbeta nya och befintliga kunder är en del i arbetsbeskrivningen. Idag har vi en bred projektportfölj i olika skala och skeden. Då vi inte är indelade i studios finns det idag möjlighet att ansvara för olika projekt såsom; skolor och förskolor i både tidigt och sent skede, bostadsprojekt i olika skalor i både tidigt och sent skede, stadsutvecklingsuppdrag, kontorsanpassningar, nybyggnation av kontor, markanvisningstävlingar och specifika hållbarhetsprojekt inom bland annat återbruk. Som en del av Kjellgren Kaminsky kommer du vara med och förverkliga vår vision om att formge byggnader som gör människor lyckliga och har ett minimalt ekologiskt fotavtryck.

Om oss

Kjellgren Kaminsky är en prisbelönt arkitektbyrå med 8 anställda i Stockholm och 24 anställda i Göteborg. Vi arbetar tätt tillsammans och är övertygade om att delaktighet och samarbete, där allas unika kompetens och personlighet på riktigt kommer fram, inte bara skapar arbetsglädje, utan också fantastiska projekt.
Vi omfattas av kollektivavtal mellan Almega Tjänsteföretagen och Sveriges Arkitekter.

Om Dig

Vi söker Dig som brinner för hållbar och inspirerande arkitektur. Du motiveras av och har lätt för att skapa goda relationer och förstå våra kunders behov.  Att aktivt ta ansvar för att skapa en miljö där medarbetare växer, utvecklas och trivs ser du som en självklarhet. Har du en stark gestaltningsförmåga, minst 10 års arbetserfarenhet och känner dig trygg i såväl tidiga som sena skeden är du säkert den vi söker! Projekteringsvana i BIM Revit är en fördel.

Kontakt

För frågor tveka inte att kontakta HR – chef Ida Lenngerd + 46 735 – 31 11 17

Urvalet sker löpande så ansök så snart som möjligt, senast 19 oktober.

Ansökan med CV och portfolio pdf <10Mb skickas till work@kjellgrenkaminsky.se

Tillbaka