Medverkande arkitekt eller praktikant

8 juli 2021.

OM TJÄNSTEN

I rollen som arkitekt hos Kaminsky arkitektur får du erfarenhet av olika typer av projekt och faser. Idag har vi en bred projektportfölj i olika skalor och skeden. Då vi inte är indelade i studios finns det möjlighet att arbeta i varierande projekt såsom; skolor, förskolor, bostadsprojekt, stadsutveckling, kontorsanpassningar, nybyggnation av kontor, markanvisningstävlingar, parallella uppdrag och specifika hållbarhetsprojekt inom bland annat återbruk. Som en del av Kaminsky arkitektur kommer du vara med och förverkliga vår vision om att formge byggnader som gör människor lyckliga och har ett minimalt ekologiskt fotavtryck.

OM OSS

Kaminsky arkitektur är en prisbelönt arkitektbyrå med 44 anställda i Göteborg och Stockholm. Huvudkontoret (som blivit nominerat till Sveriges snyggaste kontor) ligger i en kulturmärkt redarvilla från 1917 i centrala Göteborg. I Stockholm sitter vi för närvarande i fina lokaler på Östermalm i kontorshotellet Alma. Vi arbetar tätt tillsammans och är övertygade om att delaktighet och samarbete, där allas unika kompetens och personlighet på riktigt kommer fram, inte bara skapar arbetsglädje, utan också fantastiska projekt.

Vi omfattas av kollektivavtal mellan Almega Tjänsteföretagen och Sveriges Arkitekter.

OM DIG

Vi söker Dig som har en ovanligt stark gestaltningsförmåga och som brinner för hållbar och inspirerande arkitektur. Kanske har du på eget bevåg deltagit i arkitekttävlingar eller har erfarenhet ifrån det ifrån tidigare arbetsplats. Du motiveras av och har lätt för att skapa goda relationer och bidra till en god stämning med högt i tak. Vi värdesätter driv och hög energinivå, kombinerat med en förmåga att skapa arkitektur med en konstnärlig dimension. Erfarenhet i några följande program; Auto CAD, Sketch up, Rhino, Revit och Adobe programmen är en fördel, men inte krav.

SÖK JOBBET HÄR

KONTAKT

För frågor tveka inte att kontakta HR – chef Ida Lenngerd + 46 735 – 31 11 17

Urvalet sker löpande så ansök så snart som möjligt, senast 30 juli 2021

Tillbaka